Mannen som inte kunde hålla käften

Superhjälten som slåss mot hissar och levererar obekväma sanningar, åskådningar, fantasier och lite vita lögner. Allt levererat med glimten i ögat, en skopa humor och kvävd ilska över den omilda verklighet vi lever i.

måndag 31 december 2012

Välkommen till rövarstaden Göteborg

Vi borde ändra texten på våra infartsskyltar till Götet..

"Välkommen till Göteborg, här gäller Lex Anneli! Vi rånar dig på vägen och lyssnar inte på folket som valt oss.. ty de veta icke sitt eget bästa."

Om en dag träder "Vägrånaren" Anneli Hulten fram ur skuggorna och avslöjar sitt rätta jag för alla göteborgare. En maktfullkomlig politiker vars ledarskap i kommunstyrelsen svärtar ner vår demokrati.

För 15år sedan skissade GUD en tågtunnel under Göteborg på en servett, Göran Johansson fikade denna dag med en kollega och de diskuterade hur man kunde lösa problemet med centralstationen. Göran måste verkligen vara GUD i förklädnad som med en profets träffsäkerhet direkt hittade DEN BÄSTA lösningen på Göteborgs trafikbekymmer, det behövde inte ens utredas. Och nu ska den byggas....

Detta innebär mina vänner att Göran för 15år sedan kom på en lösning som om 20 år (byggtid) fortfarande kommer vara den BÄSTA och MEST EKONOMISKA lösningen. Det är fan inte illa det..

Nej Du Anneli.. Hur vore det om du faktiskt stod för det du sa innan valet 2006 när ni lovade en folkomröstning? Eller är ni rädda att vi ska säga nej? Är det inte det som är demokrati? Ni är folkvalda... glöm inte det! Sluta leka med våra pengar och gör nått vettigt med dom istället. Jag tror det är dags för Sverige att få sin egen T(axed)E(nough)A(llready)-party rörelse!


Kan vi få låna USA's hockeymorsa #1 tro?
Jag säger som Mauro "Sarah kom ut ikväll, vi väntar i hörnet vid 7-11"