Mannen som inte kunde hålla käften

Superhjälten som slåss mot hissar och levererar obekväma sanningar, åskådningar, fantasier och lite vita lögner. Allt levererat med glimten i ögat, en skopa humor och kvävd ilska över den omilda verklighet vi lever i.

onsdag 4 september 2013

Erkänn!!



Enligt statistiken så har du redan stulit en tändare, eller kommer att göra det!!

Tändaren är den sak som stjäls mest nämligen, tom så ofta att statistiken säger... Du! Har stulit minst en!! Jag har tappat räkningen...

måndag 2 september 2013

Gert, en vanlig man!

Utdrag ur Gerts dagbok.

9:e dec: Vi vaknade upp till en underbar matta av kristallvit snö, som täckte varenda centimeter av landskapet. Vilken fantastisk syn! Finns det något vackrare ställe i hela världen? Att flytta hit var det bästa jag någonsin gjort.

Jag skottade för första gången på flera år och kände mig som ung på nytt. Jag skottade både vår uppfart och trottoaren. I eftermiddags kom snöplogen och fyllde trottoaren med snö igen och blockerade uppfarten, så jag fick ta en vända till med snöskyffeln. Vilket underbart liv!

12:e dec: Solen har smält all vår fina snö. Vilken besvikelse. Min granne säger att jag inte ska oroa mig, vi kommer absolut att få en vit jul. Ingen snö på julen skulle vara förskräckligt! Harry säger att i slutet på vintern kommer vi ha så mycket snö att jag aldrig vill se snö igen. Jag tror inte det är möjligt. Harry är en trevlig människa, jag är glad att han är vår granne.

14:e dec: Snö,underbara snö! Det kom 20cm i natt. Temperaturen har sjunkit till -20, kylan får allt att gnistra. Vintern gjorde mig lite kall, men jag värmde upp mig med att skotta uppfarten och trottoarerna. Detta är livet!

Snöplogen kom tillbaka i eftermiddags och begravde. Allt i snö igen. Jag insåg inte att jag skulle behöva skotta så här mycket, men jag kommer verkligen i form på det här viset.

15:e dec: 50cm till. Sålde min Porsche och köpte en Jeep istället. Köpte vinterdäck till frugans bil och två extra snöskyfflar. Frugan vill skaffa vedspis utifall elektriciteten skulle sluta fungera men jag tycker det verkar löjligt. Vi bor ju inte i Alaska direkt.

16:e dec: Snöstorm i morse. Ramlade på isen på uppfarten medans jag saltade. Har ont så in i helvete. Frugan skrattade i en timma... Roligt... Verkligen..

17:e dec: Fortfarande långt under noll grader. Vägarna är för isiga för att kunna ta sig någonstans. Det har nu varit strömavbrott i fem timmar. Inget att göra utom att stirra på frugan och försöka att inte irritera henne. Vi skulle nog ha köpt vedspisen ändå, med det erkänner jag aldrig för henne. Jag hatar när hon har rätt. Jag kan inte fatta att jag fryser ihjäl i mitt eget vardagsrum...

20:e dec: Elen är tillbaka igen, det kom 35cm till av den där vita skiten igen i natt. Mer snöskottning, det tog hela dagen. Snöplogen kom två gånger idag. Försökte hitta en grannunge som kunde skotta, men dom var upptagna med att spela hockey sa dom. Jag tror dom ljuger! Ringde till den enda järnaffären i trakten och frågade om de hade en snöslunga, men dom var slut. Dom får hem nya i mars tydligen, jag tror dom ljuger! Harry säger att jag måste skotta, annars kommer kommunen att göra det och skicka en räkning på jobbet. Jag tror fan Harry ljuger han med.

22:e dec: Harry hade rätt om att det blir en vit jul. Det föll 32cm till av vit jävla snö i natt och det är så in i helvete kallt att det antagligen inte kommer smälta förrän i augusti! Det tog mig 45 jävla minuter att klä på mig och gå ut och skotta i morse, sen blev jag pissnödig. När jag väl klätt av mig, pissat och klätt på mig igen så var jag för trött för att skotta. Försökte hyra Harry att ta hand om snöröjningen resten av vintern eftersom han har plog på sin lastbil, men han säger att han inte har tid. Den satans sketstöveln ljuger mig rätt i ansiktet!!

23:e dec: Bara 5cm snö i natt, det är nollgradigt nu. Frugan ville att jag skulle juldekorera huset i morse. Är hon helt jävla slut i huvet eller??! Vafan sa hon inte det för en månad sedan? Hon påstår att hon gjorde det men jag tror fan kärringjäveln ljuger!!!

24:e dec: 15cm! Snön har blivit så jävla hårt packad av snöplogen att jag bröt av skyffeljäveln. Tror jag fick en hjärtinfarkt också. Om jag får tag den jäveln som kör snöplogen ska jag fanimej släpa honom i pungen genom snön! Jag vet att psykot gömmer sig runt hörnet tills jag skottat klart, sen kommer den jäveln i 100 knyck och plogar igen allt. Kärringen ville att vi skulle sjunga julsånger medans vi öppnade julklapparna men jag var upptagen med att spana efter plogbilen.

25:e dec: God Jul. 50cm till av förbannad jävla snö!! Blev insnöade. Tanken på att skotta får mitt blod att koka, Gud vad jag hatar all jävla snö!! Plogbilsjäveln stannade till idag och mongot frågade hur läget var, jag klippte till honom med skyffeln allt jag kunde...

26:e dec: Fortfarande insnöad. Va i helvete skulle jag flytta hit för?!? Och allt var hennes jävla idé.. Hennes jävla tjatande om julmys går mig på nerverna..

28:e dec: Fortfarande insnöad. Spriten är slut. Satkärringen gör mig galen.

29:e dec: 25cm till. Harry säger att jag nog måste skotta taket, annars kan det rasa in. Dumjävel!

30:e dec: Taket rasade in i morse. Plogbilsföraren har stämt mig på 1 miljon för att jag drog skyffeln i huvet på honom och kärringen har åkt till sin mamma.... Som om allt är mitt fel!!

31:e dec: Eldade upp hushelvetet! Ingen mer jävla snöskottning här inte!!!! Jagade ner Harry och ströp honom i en snödriva.... Frontalkrockade plogbilen med Harrys lastbil när han svängde in på gatan. Grillade korv från Ica.

8:e jan: Jag mår så underbart bra!! Jag älskar dom rosa pillren dom ger mig, men varför är jag fastbunden i sängen???

Öhm...?



Viktiga saker man får med en ny tv... Kopplingsschema på italienska, check!
Vet inte vad jag skulle gjort utan den...

söndag 1 september 2013

Arg, jag? Jag är väl fan inte arg?

Idag blev jag arg... Igen...

Det är ett återkommande tema faktiskt. Jag råkade öppna Aftonbladet... De journalistiska kvaliteterna som uppvisas av denna avträdets publikation är ta mig fan obefintliga. Skillnaden mellan Aftonbladet och Hänt i veckan är att Aftonbladet gissar vädret på baksidan. Nää nu räcker det, har deletat appen, tagit bort bokmärket och rensat historiken... Never again!

Jag fick en SvD pren av Bredbandsbolaget, skillnaden i journalistik är som mt fuji ungefär. Dessutom är den skriven på svenska...