Mannen som inte kunde hålla käften

Superhjälten som slåss mot hissar och levererar obekväma sanningar, åskådningar, fantasier och lite vita lögner. Allt levererat med glimten i ögat, en skopa humor och kvävd ilska över den omilda verklighet vi lever i.

måndag 12 mars 2012

Birro vs Världen.. 1 - 0

Tro det eller ej men Birro fick faktiskt in en poäng igår, det hela handlade om Zlatan egentligen. Zlatan hade tydligen gett sig på en journalist helt oprovocerat och vrålat obsceniteter i TV..

Birro delade då med sig om sina tankar kring detta, bland annat så hävdade han att vi svenskar är förlamande rädda för konflikter men att det egentligen är bra att bråka och skrika lite mest i största allmänhet. Vidare hävdade han med bestämdhet att man minsan inte blir bäst i världen om man inte är lite psykopat..

Man kan anta at herr Birro har en viss erfarenhet även om jag inte skulle placera honom i facket bäst i världen, snarare år andra hållet.. men Zlatan ja jo kanske, även Danny i melodifestivalen verkar ju ha fått en släng av detta.. Någon borde tala om för Danny att vanlig jävla hyfs dikterar att man glädjs med den som vinner även om man själv förlorat och är besviken..

För tillfället framstår Danny som 10år gammal med kiss i byxan och tårar på kinden...

Inga kommentarer: