Mannen som inte kunde hålla käften

Superhjälten som slåss mot hissar och levererar obekväma sanningar, åskådningar, fantasier och lite vita lögner. Allt levererat med glimten i ögat, en skopa humor och kvävd ilska över den omilda verklighet vi lever i.

måndag 4 februari 2013

Superbowl.. XLIViuugjgdfghc..

..47!

Vilken match! Det var nog ingen som på allvar trodde på 49:ers i halvtid. Fullständigt utspelade med 21-6 och en Colin Kapernick som kastat två interceptions.. Det såg mörkt ut minst sagt..

Det gick från "bad to worse" när Ravens, på första spelet (kickoff-return) i 3:e springer in en touchdown på 108yards vilket samtidigt tangerade rekordet för längsta löpning!! 28-6...

...sen blev allt svart! Bokstavligt talat, strömmen gick och halva Mercedes Arena hamnade i mörker.. 34min senare var ljuset tillbaka och matchen kunde återupptas. Men Ravens totala dominans och moment var som bortblåst.

Colin och 49:ers vände matchen fullständigt och avgjordes inte förrän när bara 2min återstod av 4:e perioden när 49:ers misslyckades med en 4th & goal. Man var i detta läget i behov av en touchdown för att vinna, ett fieldgoal skulle inte räcka.

Ravens höll undan och vann, rättvist tycker jag. Men fan va sent det blev... 05:00..

Annars var det som vanligt hög klass på reklamen, vilket är tur.. för helvete va ofta dom kör den..


So God Made A Farmer!
Paul Harveys poem från 1978, det lästes första gången vid ett möte med Future Famers of America det ses idag som ett poem som framförallt talar om traditionella värden och hur viktiga amerikas bönder är. Rösten är den bortgångne Paul Harves från hans egna radioprogram, poemet ska ses som en fortsättning på bibelns genesis.  


Spacebabies! (wheels on the bus)


Miracle Stain!


Inga kommentarer: