Mannen som inte kunde hålla käften

Superhjälten som slåss mot hissar och levererar obekväma sanningar, åskådningar, fantasier och lite vita lögner. Allt levererat med glimten i ögat, en skopa humor och kvävd ilska över den omilda verklighet vi lever i.

söndag 8 maj 2011

Illamående utan dess like...

Ibland så slår verkligheten fantasin med ett gigantisk bollträ som får dikten att springa och gömma sig så långt in under sängen att den upphör att existera....

"Bjöd på ost gjord av bröstmjölk"


”The Lady Cheese Shop” heter konstinstallationen där New York-konstnären Miriam Simun bjuder på egentillverkad ost. Osten är en konversationsöppnare. En del älskar det, andra blir illamående, säger Miriam Simun till brittiska Metro. Idén bakom konstprojektet är att uppmärksamma människokroppen funktioner och väcka debatt om etiska aspekter på modern tekonologi.
 
För bara några veckor sedan förbjöds en glassbar i London att sälja glass gjord på bröstmjölk. Glassen befarades kunna sprida smitta, som till exempel hepatit. Miriam Simun ystade sin ost på bröstmjölk som skänkts av tre frivilliga mödrar – och all mjölk testades innan den blev till ost.

..det är verkligen tur att de testade mjölken innan. Det gör det ju heeeeeelt jävla ok eller?

Detta kan vara min "Everest", ni vet en sån där sak som står ut som ett helt ouppnåeligt mål/prestation i tillvaron. Att jag någonsin skulle komma på tanken att stoppa bröstmjölksost i min mun får anses som en sådan... Det är ungefär lika troligt som att Alex Schulman skulle få gästblogga här...

Äckligt är bara förnamnet, jag mår illa bara av att tänka på detta... Lite i klass med navelluddsamlaren.

Inga kommentarer: