Mannen som inte kunde hålla käften

Superhjälten som slåss mot hissar och levererar obekväma sanningar, åskådningar, fantasier och lite vita lögner. Allt levererat med glimten i ögat, en skopa humor och kvävd ilska över den omilda verklighet vi lever i.

tisdag 17 juli 2012

Va fan har vi gjort för ont?

...för att förtjäna 30.000 snorungar i träningskläder som ockuperar vår vackra stad??

Alltså.. Gothia Cup? Vem tyckte detta var en bra idé?

Från början var det nog en sweet idé, massa extra människor i stan som konsumerar som galningar. Det är bara ett problem med denna tanken... götebogarna FLYR stan under Gothia, istället för extra pengar i handlarnas kassor så är det nu minus eftersom den normala kommersen är helt obefintlig.

Idag satt jag på en uteservering i mitten av stan och det är ta mig fan nästan helt öde... Lite flanerande frusna turister (mestadels norrmän av nån anledning..) som irrar runt planlöst, göteborgarna syns inte till..

Göteborgarna har lärt sig.. Vi flyr undan skiten.. Själv jobbar jag dessvärre och kan inte komma undan...

Gothia Cup = Skrikande ouppfostrade kidz på vagnen, svettluktande ungar i kön på ica, ett jävla oväsen nätterna igenom på skolor/vandrarhem/tomma lokaler. Vår stad har ockuperats av en fientlig styrka och allt under pretexten "fotboll"... Nää fy fan.. ställ in skiten eller flytta ap-kollot till Stockholm, häcken och gnaget delar ju redan färger så steget är inte allt för långt..



Inga kommentarer: