Mannen som inte kunde hålla käften

Superhjälten som slåss mot hissar och levererar obekväma sanningar, åskådningar, fantasier och lite vita lögner. Allt levererat med glimten i ögat, en skopa humor och kvävd ilska över den omilda verklighet vi lever i.

lördag 13 augusti 2011

Gottland! Sverige, fast ändå inte...

Så är man då hemma igen efter en veckas semestrande på kalk-stens-ön i östersjön...

Vi har haft sagolikt fint väder, 20+ hela veckan endast ett par regnstänk och en hel massa vackra och spännande synintryck. Det mesta är faktiskt bra med Gottland, förutom ett par saker...

Dialekten är totalt oförståbar... charmigt, absolut.. men vafan...

Alltså jag greppar att det är sjukt tomt på offseason, men måste ni göra det så sjukt uppenbart att ni bara vill tjäna pengar på oss "Turistdjävlar"... yay.. 95:- för en Pizza, utan dricka. yay... Bidde ingen Pizza kan jag säga..

Annars var det sjukt fin timing.. medeltidsveckan var både rolig att titta på och smaka på.. Helgrillat Vildsvin, Mjöd, Kapitelöl, Grillat/rökt får, vin & folk i roliga kläder... Men bäst av allt var nog faktiskt Eldshowen vid "Nordreport", det var lätt 5000 pers som slagit sig ner i gräset och fick en sprakande föreställning...

Men jag har fan sand överallt... vit kalkstenssand.. överallt...

Jo jag glömde ju en sak.. KUBB!! Fan vilket sjukt roligt spel... Blir ett helt eget inlägg om detta fantastiska spel... VM i Kubb.... damn!!

Inga kommentarer: