Mannen som inte kunde hålla käften

Superhjälten som slåss mot hissar och levererar obekväma sanningar, åskådningar, fantasier och lite vita lögner. Allt levererat med glimten i ögat, en skopa humor och kvävd ilska över den omilda verklighet vi lever i.

måndag 28 februari 2011

Charlie and (lots of)other drugs..

Det blåser tydligen runt Sheen igen, "tydligen" för detta har jag missat... Sheen skall enligt Schibsteds  uppslagsbok "aftonhoran" uttalat sig rasistiskt om någon, det är liksom inte så att jag letar igenom alla tidningar efter nyheter om Sheen varje dag. Men en del är svårt att undvika, speciellt i fallet Sheen. Man kan anta att Charlie för länge sedan slutat bry sig om vad andra människor och tabloiderna tycker/skriver om honom, vilket är en mycket sund inställning. Mindre sunt är väl då det faktum att Sheen verkar stoppa allehanda kemikalier i sina kroppsöppningar, att han vill bli porrskådis håller jag inte emot honom för det tror jag att de flesta smågrabbar drömt om i unga år.

Annars är det väl just drogerna som landat honom i diverse bryderier genom åren... Det mesta andra kan man anta är en följd av just det förstnämnda.. Jag har svårt att tro att Charlie i (drog)nyktert tillstånd tycker det var en bra idé att knivhota och misshandla sin dåvarande fru Brooke Mueller. Charlie har även haft klippkort på diverse misslyckade kliniker för partyavvänjning de senaste åren, man får väl säga misslyckade då Charlies festande snarare ökat än minskat..

Sheen är också en av anhängarna till rörelsen "The 9/11 Truth Movement", vissa personer i rörelsen hävdar att den amerikanska regeringen antingen iscensatte eller genomförde attacken på TwinTowers. Huruvida Charlies deltagande är ett resultat av en briljant idé från någon bättre drogkoma framgår inte, men det känns ändå inte helt otänkbart. Sheen tyckte ju till exempel att lite Crack inte var någon större fara så länge man kan hantera det på ett bra sätt, troligen är Charlie en riktigt virtuos på just ämnet Crack.. dock verkar hans förankring i vardagen tagit en viss skada av just denna kemikalie.

I övrigt så tycker jag att det är uppfriskande med människor som står för vad de tycker, i Sheens fall så verkar han gilla att festa, dricka, knarka, porra sig och spela in dåliga tv-serier för 6Mkr/avsnitt..

Och ärligt talat vem kan inte tänka sig det...

Inga kommentarer: