Mannen som inte kunde hålla käften

Superhjälten som slåss mot hissar och levererar obekväma sanningar, åskådningar, fantasier och lite vita lögner. Allt levererat med glimten i ögat, en skopa humor och kvävd ilska över den omilda verklighet vi lever i.

måndag 29 november 2010

Sprickbildning....

Vinterkräksjukan får stort utrymme i media, och man skulle nästan kunna tro att det är digerdöden revisited vi pratar om.. Men jag tänkte prata om ett mycket större problem. Vinterskinntorkan! Det är nästan med livet som insats som man greppar rakhyveln på morgonen och går loss i ansiktet. Det tar ungefär 5 sekunder efter man är klar, sen ser ansiktet ut som ett fjälligt ormskin. Så här vintertid är hudcremetillverkarnas julafton, även händerna är utsatta för en rivjärnseffekt av sällan skådad proportion. Enligt den äldre generationen så sprider det sig till ben och rygg efter 50!!! Någon flikade in här att detta minsan inte bara är ett manligt problem, tydligen är det lika illa hos kvinnor(oklart hur många som rakar sig dock). Lägger vi till kvinnorna så blir detta ett stort ouppmärksammat folkhälsoproblem, det är nästan dags för ett folkligt uppror i frågan gratis hudcreme till alla!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det kliar dessutom något djävulskt. Man sitter framför tvn med tjejen och kliar sönder sig, hon har börjat kalla mig för apan nu!

Hissmannen sa...

Har hört att man kan använda hudcreme ihop, kan vara ett tips såhär i svinkalla Sverige... Det är förövrigt stört kallt idag (-14).

Annars kan du påpeka att apor bara kliar uppåt i hierarkin (kliar dig själv eftersom du är högst upp).